"שניצל הוא אחד מבין המאכלים הבסיסים שנמצאים בכל מטבח ישראלי" …

מסעדת שניצליין נוסדה בשנת 2000 כמסעדת מזון כשר, מהיר ואיכותי אשר מגישה ללקוחותיה את השניצל בטעם אותנטי ועכשווי תוך כדי דגש על בחירת חומרי הגלם המשובחים ביותר החל מעוף טרי מובחר, ירקות טריים הישר מהשוק, רטבי הבית הנעשים במקום, באגטים הנאפים במסעדה, סלטים ומרקים בטעמים וכל זאת תוך שמירה קפדנית על טריות, ניקיון ושירות אדיב ומהיר.

בשניצליין נמצא את כל התוספות האידיאליות ליד השניצל: פירה עם שבבי בצל, פתיתים, אורז, ספגטי, צ'יפס, ירקות מבושלים ועוד דברים רבים וטובים.

עם הדרישה הגוברת של קהל לקוחותינו התרחבה המסעדה בתל אביב והפכה לרשת עם סניפים מוצלחים במקומות נבחרים בפריסה ארצית. בכל סניף ישנה מחלקת אפיה מהמובילות בתחום ובה נאפים באגטים חמים למשך כל שעות הפעילות. במרבית הסניפים יש מערך משלוחים מהיר ואיכותי תוך השמת דגש על שירות אדיב ומהיר לכלל הלקוחות.

העקרונות המנחים אותנו :

– לספק סביבת עבודה יצירתית מאתגרת ומהנה.

– להשקיע ולבנות בלקוחות נאמנים לטווח הארוך והקצר.

– לזכור תמיד שאנו בעצם מוכרים חוויה ועלינו לעשות הכול בכדי לרצות את כלל הלקוחות ולוודא שיחזרו אלינו לחוויה נוספת.

– לשמור על רמתו הגבוהה של המקום: בניקיון, בשירות, באדיבות, בחיוך, אחידות המוצרים וברמה המקצועית הגבוהה ביותר.